Suz

Shoppingdag!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Ihiiii =D
Jag har varit och shoppat! =D och när jag väl har börjat shoppa, då går de fan inte att stoppa mej! Haha! Köpte 9 stycken tröjor  ^.^ Plus den jag redan hade från Carlings! Så 10 stycken nya tröjor har jag! Jag fick ett par sockar och en foundations-tuss av Mamma med =) (Snälla Mamma köpte också en av tröjorna på Carlings och en av tröjorna på H&M, Tack!!!)

Här kommer ett ortoligt vackert kollage som jag har satt ihop för att visa mina fina tröjor! (Haha jaa, jag är smart som gör de, jag vet!)


De här tröjorna köpte jag på H&M, min favorit är skjortan!


Och dessa är från Carlings! Här är min favorit nog den gröna "Ready"-tröjan.



Denna tröja är inhandlad på GinaTricot!



Här är också sockarna och den lilla tussen =)

Riktigt fina grejer! Älskar alltihop!

Haha, när jag och Mamma skulle cykla hem från stan, vi är ju i Apelviken, så regnade de och blåste jättemycket! Grymt jobbigt men bra motion! Men som tur var så regnade de inte så värst mycket, men de blåste ju som sagt! Så när vi kom hem så var vi helt slut båda två! Men men, är ju inte trött nu längre!

That's it!


Carlings!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Sitter i Apelviken och tittar på Allsång på skansen med Mamma, Pappa och Jennifer! Ganska bra idag faktiskt!

Idag så var jag och Fanny i stan och shoppde lite! Köpte en t-shirt på Carlings. Lägger kanske upp en bild senare, har inte tagit någon än, men ska göra det om sen =D I alla fall, så har jag kommit på att Carlings är min nya favoritaffär! Finns ju jättemycket roliga kläder där! Synd att de är lite dyrt bara! Men men, vill man va fin får plånboken lida pin! (Ja, jag kom på de själv! Haha) Jag och Mamma ska kanske åka till Halmstad på torsdag och shoppa! Då ska jag in på Carlings! De är ett som är säkert! Men vi får se om vi åker dit!

Har börjar läsa Ljudet av ditt hjärta! Den är sjukt bra även om det inte händer så mycket, den är lite seg men man kan ju inte sluta läsa! De bara GÅR INTE. Haha, konstiga att man kan bli så beroende av en bok! Men är den underbar så är den!

Hade inte så mycket att skriva om konstiga nog, haha!
Men skriver kanske mer imorgon!

Twilight= UTLÄST!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Idag läste jag ut Twilight! Tog två dagar att läsa ut den, som sagt, den är underbar! Ska börja på tvån ikväll hade jag tänkt!
Just nu sitter jag, Mamma och Pappa i husvagnen och tittar på Djurens ö. Eller, jag lyssnar mest =)

I fredags hade jag och Mickan våran fest, jätteroligt! Tack för en urkul kväll alla som var med! Eftersom det var en födelsedagsfest så fick vi ju presenter, jag fick ett presentkort på H&M på 140 kr! Behövdes! =D Mickan fick ett presentkort på bio capitol och en liiiiten kaffeservis, men det är en annan historia!

I alla fall när vi kom till Vita sand så grillade vi hamburgare, sedan satte vi oss runt elden ett tag men blev snart uttråkade, så vi spelade kubb! Jag säger bara att mitt lag inte vann, hehe...
Efter det så tog vi fram godis och chips, Jennie och Johanna skulle få fart på elden igen och när de fick de börjde de elda godis, de smälte ska jag säga! Men vi hade urkul när de gjorde de för det såg så himla roligt ut när de stog där med pinnarna med godis på! Haha!
Så vi satt där ett tag och pratade, sedan gick jag Jennifer och Johanna ut och satte oss på bryggan och tjötade lite. Så när vi satt där såg vi att de regnade på andra sidan sjön, så vi sprang fort som fan tillbaka till stranden och plockade ihop allt och ställte oss under en gran tills det slutade regna! Haha det var en upplevelse ska jag säga. Sedan skulle Jenny Johanna och Jennie bada, men sedan tyckte vi att vi skulle åka hem till Mickan igen, så vi gjorde det och var hos henne i en timme, sen drog vi hem igen =D that's it, creed till den som läste allt =D
Så tack för presenterna!!! =D

Fick precis sådan lust att se på Twiligth-filmen! ÅÅH! Jag har inte med den till husvagnen heller! Så jävla irriterande, alltid när man vill se en film så har man den inte i närheten!
Boken är bättre än filmen, och jag tycker att man ska läsa boken före man ser filmen, de förstör känslan annars!
På tal om film, så ska vi nog kanske se Harry Potter till veckan! Men vi får se...

Imorgon så jag inte riktigt vad jag ska göra, antaligen ta det lugnt och läsa =D

Trött!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Sitter i soffan med Mamma, Pappa och David och ser på film! Pride and Glory heter den... Har inte varit så uppmärksam på filmen så jag vet inte riktigt vad den handlar om... haha! Fast en sak vet jag! Det är att dom i filmen säger "Fucking" i var och varannan mening! Väldigt irriterande!
  Innan så tittade vi på The day earth stood still, halvdålig film. Jag tyckte inte att den handlade om något speciellt... Ganska wierd film egentligen...

Anyway, idag gick jag upp tidigt för jag och Mamma skulle till gekås! Gick upp vid tio i åtta och åt frukost, regnade inte då men de började senare =(
Sedan åkte jag och Mamma till vårdcentralen för Mamma skulle ta blodprov, sedan åkte vi till gekås, köpte Om jag kunde drömma och Ljudet av ditt hjärta! Så jag har börjat läsa ettan igen! Undebart!
När vi hade varit på gekås åkte vi hem och åt middag. Och vid två gick jag och David till Mormor och Morfar för att hjälpa dom att städa lite i ett av deras hyreshus!
När vi kom hem igen tog vi de lugnt och innan kvällsmaten gjorde jag chokladpudding! Åt den innan, och usch va mätt jag blev! Det var två potioner så inte så konstigt då!

     

Dessa böckerna i Twiligth-serien har jag! Nu saknas bara fyran!



  Imorgon ska jag och Mickan ha våran fest! Ska bli kul! Men hoppas att det inte regnar, för vi ska ju vara vid sjön i där hon bor och om det regnar måste vi vara inne! Men om vi ska vara ute kommer vi säkerligen att bli uppäta av knott och mygg! Inte kul då ju! Jag ska ju dit lite tidigare på eftermiddagen för att fixa lite, men vi får hoppas att jag hinner duscha innan, för de är något fel på vårat avlopp så vi kan inte duscha just nu. Inte roligt!
Fast det är några som ska komma och fixa det imorgon, så man får hoppas att det blir på förmiddagen! Plus att jag glömde allt mitt smik i Varberg så har inget bra smik här hemma! OCH jag vet inte vad jag ska ha på mej! Vilka problem jag har!

Jag har ont i huvudet! Så snart ska jag gå upp och ta en huvudvärkstablett och sedan ska jag soooova! Ska bli jätteskönt!

11!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Haha fick en roligt komentar av lilla mamma innan, med påminnelse att jag sov till 11 idag, skrev ju inte när jag gick upp i förra inlägget! Så jag gick upp klockan 11 idag =D
Och imorgon ska jag och mamma åka till gekås och handla lite!

Nu ska jag snart gå och lägga mej!
Natti Natti!

Twiligth!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Har hållit på lite fram och tillbaka med min design på bloggen, väldigt mycket med bakgrunden och så, men ja bestämde mej för att det blev bästa att bara ha den färgen jag hade. För det blev väldigt rörigt med dom bakgrunderna jag ville ha!

Idag har jag inte gjort någonting! Okej, jag har suttit vid datorn och spelat elgitarr, men inte mycket mer! Men har man sommarlov så har man! Men det är lite tråkigt med, för om det inte händer något har man inget att blogga om! Hehe dum anledning jag vet...

Skulle egentligen åkte till gekås med mamma idag, även om jag hatar att vara på gekås så behövde jag köpa lite grejer, bland annat Twilight-boken "Om jag kunde drömma" Jag har redan läst serien en gång men känner att jag verkligen måste läsa den igen! Så underbar böcker, bättre finns inte! Jag har ärligt talat aldrig läst en bättre bok!
Jag tycker att "Om jag kunde drömma" (ettan) och "Så länge vi båda andas" (fyran) är de bästa böckerna, "När jag hör din röst" (tvåan) är väldigt seg! De va nästan så att man ville sluta läsa den, orkade inte med den! Men såklart fortsatte man ju! De var ganska spännande vissa stunder, så, jah....
"Ljudet av ditt hjärta" (trean) är sådär mitt i mellan, den är varken bra eller dålig.
Läste just att Stephenie Meyer, författaren till Twilght, håller på att skriva en till bok! Fast ur Edwards synvinkel! (De andra fyra böckerna är ur Bellas synvinkel) "Midnight sun" heter den, fast den har inte kommit ut än... Men jag ska varkligen läsa den när den kommer ut! MEn jag undrar om de är bara första boken, eller om det är alla böckerna... Hoppas att de kommer fler så att man får läsa alla som Edward upplevde det!
Den 20 noveber är det premiär för andra filmen också! Jag, Jennie och Jennifer ska kanske åka upp till Götebrog och kola på premiären! Jag längtar!


                                  


Det var nog allt!

KLAR!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Skulle bara säga att nu är jag klar med rensningen av mobilen! De tog nästan en timme eller nått, men nu är det skönt att var klar med det!

Bye!
// Zanna

Rensning!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt


Sitter just nu på golvet i mitt rum och rensar min mobil på diverse miljoner bilder, låtar och videor. Satan va mycket grejer de va på den stackaren, men nu blir den nog glad! Fast ja ska ju försöka dödade den igen då... Med tre skivor med Slipknot, hehe. Bestämde mej för att det var dags, har bara haft tråkig musik och hur mycket bilder som helst ett ganska bra tag!
Men jag funderar faktiskt på att köpa en ny, men jag vill inte det! För den jag har har varit så himla bra! Har haft den i lite mer än två år nu, men den börjar nog ge upp snart men ska nog köpa en liknande, men jag ska vänta så länge som det går!

Min älskade mobil! Men som sagt funderar på att byta, till en sånhär:

Väldigt snygg! Men jag har hört att den går sönder ganska lätt...

Lyssnar på Three Days Grace just nu, dom är sjukt bra! Fast jag lyssnar bara på en av deras låtar nu för tillfället, Gone Forever, riktigt bra låt! Jag har nog aldrig riktigt lyssnar på TDG förr, dom har bara funnits på min mobil för att deras låt Pain är bra, men deras andra låtar är riktigt bra dom med!

Idag så har jag inte gjort så mycket, gick upp vid 11 och åt lite frukost, sedan satta jag mej vid datorn ett tag och sedan spelade jag ett tag på min älskade elgitarr! Och nu sitter jag här och reeeeeensar mobilen. Ganska segt, för jag har jättemånga bilder och videor sedan Bulelt For My Valentine konserten i december och från Metaltown nu i juni. Så det är ju en hel del!

Nu ska jag fortsätta rensa, skriver kanske mer senare!
Bye!
//Zanna

Varberg UTROPSTECKEN

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Just nu sitter jag och tittar på Lotta på Liseberg, ganska bra faktiskt! Men Allsång på Skansen är nog liiite bättre!

Idag så var jag i Varberg med Jennie och Jennifer! Jennifer ringde och frågade igår och jag ville självklart hänga med! Har inte träffat henne på ett tag! Träffade dom i stan vid 1 och vi gick och åt taccotallrik på Ströget vid toget, mycket mysig med ortoligt dyrt! 97 kronor för taccotallrik och en cola! Men men, gott var det!
Sedan gick vi och tittade lite i affärer och på H&M hittade jag denna tröjan!



Söt va? =D Jag tycker iallafall att den är jättegullig! Hello Kitty är så söt! Har letat efter en fin tröja med henne på jättelänge! Så jag blev väligt glad när jag hittade denna! Många utropstecken där... haha! Okej, ett till...

Anywaay... På fredag ska jag och Mickan ha våran födelsedagsfest i Källsjö! Ska bli kul att träffa tjejerna igen, de va ett tag sedan man träffade alla =D  Själv fyllde man ju år den 4 Juli och Mickan fyller den 27 Juli, så vi tog ett datum mitt i mellan våra födelsedagar! I fördelsedagspresent fick jag en elgitarr! Underbart ju! Många glädejetårar där! (Nu va de en massa utropstecken igen!!!!!!!!!!) Hehe....

I helgen var det ju Wheels on Wings, men vi var ju som sagt bara inne på fedagen, men det var trevligt, men man hade ju en aning ont i benen efter att ha gått omkring på utställingen på Getterön med Pappa och sedan cyklat hem till Apelviken, men de gör ju inget! Där var ju som vanligt massor med folk som tittade på bilarna, så man såg ju inte jättebra hela tiden.

Det var nog allt! Bye!
// Zanna
(slänger upp en vacker bild på syskonskaran, tog den av syster Jennifer! Jennifer, jag och David!)




Vackert!

Lite roliga bloggar!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

(Jag gjorde dett mest för att kolla om det funkade att länka ;D Men i alla fall, Enjoy!)

Syster Jennifers blogg- Jennifer Carlsson En vardagsglamour bloggare!
Bror Davids blogg- David Carlsson Skriver musikrecensioner och är allmänt häftig!
Nina Carlsson- Glamourmamman Nina Sveriges bästa glamourmammabloggare!
Jennie Westholm- Jennie Kom-igång Häftiga träningstips till sommar och höst!
Jennie L- Jennie L's blogg Min coola kompis Jennie L!

Plus att jag HATAR regn och dåligt väder!
Sitter just nu och kollar på 101 Dalmatiner! Det blev mycket TV idag, men men, finns inte så mycket annat att göra här i husvagnen när det regnar.
101 Dalmatiner, den filmen såg jag många gånger när vi hade video! Den är ju jättebra! Fina vovvar :D Pongo är jättegullig!
Åh! Jag hatar Cruella DeVill! Hon är dum! Haha! Men som tur är är hon ju bara en karaktär i filmen!
Ojoj jisses nu tog hon av sej hatten! Sicket hår! Haha nu får jag sluta flumma... men... hon är lite lik Michael Jackson... på klädstilen då!

Michael Jackson. Our loved and missed legend, The king of pop.
Rest In Peace.


Bye
//Zanna

Fint väder...

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Visst är det fint väder idag? Neh... inte alls!
Idag skulle egentligen Jennifer kommit till Apelviken, men eftersom det regnade kom vi fram till att vi skulle ta det längre fram i veckan! Men nu regnar de ju såklart inte längre! Vi skulle ju cyklat in till stan och kollat på Wheels and Wings, men så blev det ju inte! Så sitter här och är EN ANING sur på regnet nu, men men. 

Sitter och tittar på "Most extreme elimination challenge" ganska underhållande, men man undrar ju hur man kommer på sånna sjuka program! Men som sagt, det är underhållning! Haha! 
         
Man kan ju bara undra varifrån vårt svenska "Wipeout" kommer ifrån! 

Anyway, nu ska jag titta på Miami Ink!

Bye!
//Zanna  


Vill ha!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Hej! Det var ett tag sedan, hehe. Men har inte orkat skriva, tycker inte att de är så roligt med blogg, men vissa grejer är ju roliga att skriva om! 
Till exempel detta!
Jag har suttit och hittat massor med grejer jag vill ha på olika sidor! Smågrejer och sånt, men även lite kläder =D
Men tyvärr så är jag lite fattig just nu, så jag får vänta med att köpa några av dessa underbara grejer! (Ligger bilder längre ner =P) 

CUPCAKES! 
Jag älskar dom! Har aldrig ätit några, men måste nog snart göra det! Dom är så söta! Är nästa lite besatt av dom, haha! Men små söta halsbandshängen som är cupcakes är ju så himla söta! 
Måste nog snart besöka ett bageri och införskaffa mej några! 

Visst ser dom goda ut?!
Visst ser dom goda ut?!


Över till något annat...

Igår så var Mamma och Pappa och cyklade längs Göta kanal! Så jag och brodern var ensamma hemma! 
Så vi åkte ner till STORA staden Ullared och köpte godis, sedan på kvällen kollade vi på "Harry Potter och Halvblodsprinsen- Bakom kulisserna"  Kul att titta på! 
Filmen hade ju premiär igår, var tyvärr inte på den, men jag måste se den snart! Den verkar ju vara  bättre än femman!
Jag har läst femte boken och jag tyckte att dom missade mycket viktiga grejer. Men men, jag kan ju inte direkt göra något åt det! Men jag hoppas att sexan inte blir en besvikelse!  

Just nu sitter jag i Apelviken, och vi ska snart äta, lax och potatis MUMS! =D 


Här är alla små fina grejer som jag hittade på CandiedPoison! 
http://candiedpoison.123ehandel.se/
Underbar sida! 
Ge Mej! =D
Fiiina grejer! =D



Hittade massor med grejor på Shock med! 
En av mina favoritaffärer! Shock och H&M är nog mina favoriter! 
Detta hittade jag på Sh
www.shock.se





Det var det! 
Hejdå!
//Zanna