Suz

Tumblr.

Kategori: Mer än tusen ord

 
 
Ajeeee.
 
 
 
 
 

Ja, jag tänker sno några idéer

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Jovisst, jag tänker sno ett par fina tips av Clara, för att försöka göra min lilla bligg roligare och lite finare. Dels för att det ska vara intressant att läsa och dels för att jag ska vilja skriva någonting på det här lilla stället! Som en del har märkt så har jag ju, ehm, slarvat lite? Jag vill gärna skriva minst ett inlägg per dag, men, ja, framgången är inte den största på det planet... I ALLA FALL. Så tänker jag sno dessa tipsen, eller ja, försöka:
 
  1. SKAFFA ETT TEMA.
    Detta är nog det lättaste av allt. Välj vad du vill blogga om. För er som inte kan tänka själva kan detta vara kläder, bilar, humor, blommor, inredning, myrsamlingar, batterier, hur man hackar sig in på Google's databas etcetera etcetera.

    Du får blogga om exakt vad som helst (dock kanske inte om hur man hackar sig in på Google's databas om du inte vill ha hela Amerikanska polisstyrkan efter dig) men blogga inte om mode för att det är fint och alla gillar att läsa om det. Ska du blogga om mode ska det vara för att JAG FUCKING ÄLSKAR MODE OCH JAG VILL VISA VÄRLDEN HUR JÄVLA MYCKET SNYGGT MAN KAN GÖRA MED KLÄDER!!!! Get it? Brinn för ditt ämne.
     
     

  2. VAR UNIK.
    Alla har sett en dagens outfit. Alla vet vad en frågestund är. Och innerst inne hatar alla det. (Jo, det gör ni. Jag vet att ni gör det. Jag har alltid rätt.) Ska du lyckas med din blogg måste du komma på något nytt. Var unik! Stick ut bland mängden i bloggosfären! Bjud på dig själv! Bjud på andra på deras bekostnad! Bjud på tårta! Bjud på vad fan du vill, men bjud inte på något som andra redan bjudit på. Folk blir mätta snabbt.
     
     

  3. SKRIV BRA.
    Den här punkten är uppdelad i flera sektioner:
    3a. Lär dig svenska. Ingen orkar läsa tusen förkortningar och dubbelt så många smileys i ett och samma inlägg. Om allt är rättstavat, grammatiskt korrekt och är lätt att läsa har du lyckats.
     
    3b. Skriv bara om sådant som du själva skulle vilja läsa. Till exempel:
    "Idag åkte jag och Pelle och Nisse och Linda till stan, jag köpte en tröja och Linda köpte sina skor som hon såg förra veckan. Hahahaha "nöff nöff" eller vad säger du Linda? ;) haha, sen drog vi hem till Pelle och åt middag och sen åkte jag hem och såg på film med Frida."
     
    Skulle du vilja läsa en blogg där varje inlägg ser ut såhär? Nej, det vill du inte. Såhär ska du alltså inte skriva. Nej, förlåt, såhär ska du ALDRIG skriva.
    För det första: Vilka är Pelle, Nisse, Linda och Frida?!
    För det andra: Vilka skor? Vilken tröja? Visa oss! Vi vill se!
    För det tredje: Internskämt, skämt som bara du och din kompis förstår, är tabu i bloggvärlden. Vill du ha många läsare ska du skämta med dem, inte med din kompis som kanske inte ens kommer läsa.
     
     

  4. HA TÅLAMOD.
    Ledsen om jag spräcker din lilla bloggbubbla, men du kommer inte få 100 dagliga läsare över natten. Inte heller över en vecka, och antagligen inte heller över en månad (om du inte är en rejäl hejare på att blogga, vill säga. I så fall vill jag att du kontaktar mig och berättar din hemlighet)(red. anm: vlogga om Apotekarnes julmust and you sure will get 1000 läsare över natten).
    Men frukta icke! Om du är aktiv i andras bloggar, skriver så ofta du hinner och samtidigt har något vettigt att säga (!) samt aldrig aldrig aldrig någonsin spammar reklam för din egen blogg i kommentarsfältet hos andra, då kommer din läsarkrets långsamt växa sig större.

 

Än en gång, inte jag som skrivit detta, utan Clara på http://claraslife.devote.se/ . Kolla in bruden, redigt grym!

 

 
HEJS

Sleepy caaat, sleepy caaaaaaaat

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

 
Fina lille kise, jag tycker om dig. Theheheeheheheeee :D
Har gjort som lille kisen hela dagen, legat och tagit det lugnt, förutom en och en halv duktig timma som jag och mami tränade med söster. Har egentligen inget mer att berätta. Tror att jag och Heden ska gå på "Skyfall" på fredag, blir la trevligt!
 
Må ni hava en utomordetligt trevlig kväll!

Can't wait, can't wait, CAN'T WAIT

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

 
Ååhåhåhåhåhå, jag blir så glad. Avengers 2, Thor- The Dark World och Iron Man 3 PLUS en jäkla massa andra underbara filmer kommer nästa år. Kan. Inte. Vänta. OCH THE HOBBIT, THE HOBBIT kommer på bio den 12 december. Jag kan förstår inte hur jag ska överleva all awesomeness jag kommer uppleva.
 
And that's why the world won't end in 2012.

Ullared, Varberg, Kungsmässan

Kategori: Sådant man får i en påse från affären

Ja det var ingen dålig helg det här! Tror inte att jag har handlat så här mycket på länge, men som sagt, behövedes! Jag och mami åkte till Ullared idag på förmiddagen för att kolla på skor, hittade ett par stövlar, mycket löve på dem, men mami hittade inga. Dock hade hon sett ett par igår i Halmstad som hon väldigt gärna ville ha, så vi åkte in till Varberg för att kolla om de fanns där. Men då tror la fan att det är stängt på DinSko. Jag lovar, det var den ENDA affären i Varberg som inte hade söndagsöppet! Så det var ju inte så mycker mer att göra än att masa oss upp till Kungsmässan. Inte mig emot! Väl där så hittade mami sina skor, HALELUJAH! Och jag köpte två tröjor och ett par gympaskor. Så den här dagen har varit en redig skodag!
 
 
Innan vi kom in i stan så stannade vi och åt på McDonalds. Jag trodde att det skulle vara fullt med ungdommar som åt "bakiskäk på donken". Men nejnej, där var istället fullt med barnfamiljer. Jag trodde det var det man gjorde på söndagarna när man bodde i stan som ungdom? Tydligen inte... Det verkade vara barnfamiljernas grej!
 
Väl hemma satte vi oss vid TV och tog det lugnt, KOLLADE PÅ IRON MAN 2, HELL YEAH. Ja. Pillade ihop ett armband med grejer som jag köpte på Panduro igår, blev förvånad över hur bra resultatet blev. Är inget proffs på att tillverka saker själv... Men iallafall, jag har gjort det i mitten!
 
 
BAI PÅ ER
 

Spontanshopping i Halmstad

Kategori: Sådant man får i en påse från affären

Jajjamen, jag och mor min åkte till Halmstad i förmiddags och shoppade. Jag och mitt eviga shoppande... Köpte ändå inte massa onödigt skit, säger som mamma sa, sådant som är kul att ha och sånt som jag behöver! Dock hade jag ju lovat mig att försöka läsa ut mina böcker som låg på nattduksbordet innan jag köpt fler, innan jag köpte de igår låg där fyra, nu ligger det åtta. Jag gillar böcker, thehe.
 
 
Bokhög före, bokhög efter.
 
 
Fikade på Espresso House.

Hade allt som allt en jättemysig dag, nu ikväll såg vi på The Holiday och myste med godis och chips, HELT OK.
 
Night

Vuxenpoäng, jujutsu och höstlov

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Lång dag idag, och det känns! Började tio över åtta med idrott, hade jujutsu, sjukt roligt var det! Kasta omkring folk och lära sig självförsvar, alltid bra att kunna! Sen tillbaka till skolan för lite fika i lobbyn med Emma, Nattis, Frida och Annika, sen engelska. Väldigt flummig lektion måste jag säga, märktes att det är lov på gång. Sjöng lite Disney och var allmänt glada! Slutade efter engelskan och då drog jag ner till stan och handlade lite. (förövrigt så blåste det förbannat kallt på vägen ner.) Lönen kom ju igår, plus att jag har äntligen höstlov, fira lite får man väl göra... Så därför blev två nya böcker, ett linne och två armband inhandlade! Satt rätt bra. Kanske inte syns jättebra men det är iallafall svart skelett på tröjan av paljetter.
 
 
När jag kom till Ullared tog jag bussen hem och hjälpte mami med att förbereda inför hennes fest. Hon har en liten sammankomst med sina kollegor just nu. Det blev lite stressigt på slutet, men vi hann bli klara innan de kom iallafall! Åt massa god maud och spelade spelet "Vuxenpoäng". Tänkter inte förklara vad det går ut på för det var inte en jävel i vårt sällskap som förstod!
 
Är otroligt trött och funderar på att nana kudden nu, antingen det eller se på film tills kackel-marodörerna åkt hem. Blir nog det senare. MENE... Tumblr!!!
 
 

you don’t even have to name the movie. everyone already knows.
 
 
 
 
Sleep tight, det kommer jag göra!

Det där med att somna...

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Me: I'm so tired I could collaspe into bed and sleep for a year..
Me: gets in bed
Me: how was earth created
Me: who made microwaves
Me: how does the interenet even work
Me: I'm hungry
Me: feels bad about something I did 4 years ago
Me: remembers 73 unfinished tasks
Me: too wired to sleep.

Jag igårkväll...

Red

Kategori: Sådant man får i en påse från affären

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg på klockan också, min nya kärlek!
 
 
Me like!
 
Söv gött

Halloween-utklädning!

Kategori: Den inte längre obligatoriska

Jajjamen, idag var det utklädningstävling i skolan, synd att det inte var fler som klädde ut sig dock. MEN det kanske var bra för jag lyckades ändå komma trea! Det var typ tio-femton personer som tävlade, men ändå! Thehe!
 
Här ser vi då mig och självaste Lord Voldemort, vilken ära!
 
 
Synd att det var motljus bara...
Jag tror att jag var utklädd till zombie-skolflicka, hade skoluniform på mig men som det kanske syns, lite död i ansiktet!
Hade på mig en vit skjorta, svart slips, balzer, svart- och grönrutig kjol, tights och knästrumpor, plus klackskor. Tyckte det var riktigt roligt faktiskt, hade gärna sett att vi hade fler såna här tävlingar och grejer i skolan, vi går ju trots allt på "Kreativa gymnasiet", känns inte riktigt så i dagsläget!
 
 
 
Ajajaj, suddiga mobilbiler är ju inte så kul... förlåt...
Men iallafall, lite närmare bild på ansiktet. Nattis är söt osv!
Mathilda tog kort på mig, Emma och Frida innan vi gick hem från skolan, ska se om jag kan få tag på bilderna och lägga upp dem ifall de blev bra!
 
Kösshaj!

Fina, fina Lifehouse

Kategori: Toner som bildar en melodi

 
 
Somnar till detta ikväll, det är sånt här som gör livet bra.

Förbereder

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Som rubriken lyder håller jag på att förbereda lite inför imorgon, då vi har halloween-utklädnings-tävling-grej på skolan. Resultatet visar jag dock imorgon!
 
Har fått ganska mycket gjort idag, städat lite och gjort ganska mycket läxor, känns bra. Tog kort på min nya klocka med, röd och helt awesome är den. Ska lägga upp bilden på den imorgon också tänkte jag!
 
Trodde det var söndag innan, men inte det, blir lite konstigt när man är ledig mitt i veckan, men kors så gött det är! Borde ju gå och lägga mig snart, går till fem imorgon. Usch! Börjar dock tjugo över tio men ändå, man blir lite trötter!
 
Mycket onödigt tjöt jao!
 
Nightynighty!

Försöker ju i alla fall

Kategori: Den inte längre obligatoriska

 
Det där är jag just nu...

Börjar om

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

OKEY.
 
Nu börjar jag om. Lyckades ju inte fortsätta på den där 30-dagars grejen. Såatte ah.
Men nu ska jag faktiskt försöka, har kännt ett tag nu att jag är sugen på att blogga. Så förhoppningsvis så ska väl detta gå väl.
 
Som man alltid säger, har inte så mycket att säga just nu, ska lyssna lite till på fina Lifehouse, chatta lite med vännen min och sen lägga mig och läsa. Sedan väntar Hypnos och Morfeus på mig! (Nej, jag har inte två pojkvänner eller två gosiga vovvar... Hypnos är sömnens gud och Morfeus är drömmarnas gud, ja. Jag gillar grekisk mytologi.) Ledig imorgon, vilket är kanon. Ska städa och göra massa läxor, förhoppningvis!
 
Lite tumblr innan allt det andra kanske...
 
 
 
Sleep tight,
/Suz