Suz

Jag lever!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Ni kanske trodde att jag dött efter Trukiet? Njee, har bara inte (som ganska många gåger innan) inte haft lust att blogga.

Har iallafall höstlov nu! Tiden går verkligen grymt fort, jag hatar det! De känns som att man missar massor av tid, fast jag då, som inte har så mycket till liv har väl inte missat så mycket egentligen!
I lördags var jag Mamma och Pappa i Varbeerg, fick ett par Diesel jeans! Mina nya favoritbyxor! Sitter hur bra som helst! Så köpte jag ett rött linne och strumpor till Halloween.
Ska på Halloween fest hos en kompis å fredag, så det ska bli jätteroligt!

Blev förresten helt paff när jag kollade min blogg, 8 komentarer! Haha, har aldrig fått så många på samma nlägg så jag blev ju en aning chockad! Kändes lite roligare att skriva då ju =)
Man går ju och tänker att "Detta skulle jag skriva om i bloggen!" Men så orkar man inte så blir de inget av det! Tycker att det är synd!

Har varit sjuk sen vi kom hem från Varberg i lördags, så har bara legat i sängen första delen av lovet, INTE KUL. Men nu är jag så gott som frisk! Ska spela gitarr nu ikväll, så det blir roligt! =D

Hemma!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Nu är man då hemma igen! Skönt faktiskt. Kom hem i lördags men har inte orkat uppdatera.
Allting har gått bra sen sist ja skrev, båtturen i torsdags var jätterolig! Blååååååååått vatten att bada i, cool besättning och varmt! Resten av veckan softade vi bara! Grymt gött! Är ganska brun om man säger så ;)
Var i skolan idag, kul att träffa alla igen! Fick förresten hem skolkorten idag, är INTE nöjd kan man säga! Men men nu är det som det är! Hoppas iallafall att det blir bra i nian, hoppas hoppas! Fick förresten VG+ på So uppgiften om naturkatastrofer! ÄR NÖJD MED DET IALLAFALL =D Trodde verkligen inte att jag skulle få så bra betyg, nu gäller det att få bra på So-provet, Engelskaprovet, Svenska-artikeln, Tyskaprovet... osv, riktigt stressigt nu! Plus att man har konfan och elgitarr OCH akustisk gitarr att spela med! Fast man får la säga som Jennifer, det är skönt att ha MASSOR att göra och att vara UPPTAGEN.... heh... neh....

Iallafall... NU ska jag lägga upp några bilder från Turkiet! Orkar inte lägga upp dom i ordning! Plus att det är något fel på kameran så att datumet cepar!

Pappsen och David på stranden!


Jag och mamma på planet ner! Mobba inte min fula min!



Familjen på hotellets resturang, första dagen I think!



Utsikten från vår balkong! Fint! Fast mammas och pappas var finare!



Jag och Jennifer fick en svan på sängen!

Fina va? Kanske lägger upp någon bild längre fram om man saknar det riktigt mycket!
Usch ja, jag trampade på min plattång i Turkiet! INTE kul! Gjorde GRYMT ont! Jag höll på att platta håret, så skulle jag hjälpa Jennifer att knäppa sin klänning, så ja la plattången på golvet för att det inte fanns någon annanstans att lägga den! Så, när jag hade hjälpt henne hade jag glömt att plattången låg på golvet. Så ja gick för att hämte en sak och trampade RAKT PÅ plattången! ONT! AJ AJ AJ. Stod i duschen och sköljde foten i typ en kvart efteråt!
Hade bara ont av det senare på kvällen, de gick över tills nästa dag! Gjorde dock lite ont att gå i sanden på stranden!

Nej nu ska jag göra något annat... Kanske.... sitta vid datorn?
Haha, är inte speciellt nyttig av mej! MEN jag sprang faktiskt fem km på 42 minuter idag på gympan! Haha, duktiga jag!