Suz

Hej.

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Bara så ni vet så ska jag platta mitt hår nu. Jag ska också lyssna på bra musik medans jag gör det. Sen ska jag prova kläder.

Imorgon är det skola och det är inte kul.

Hejdå.

New shoes.

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Slänger upp en bild på mina nya sneakers, blåa. De ni!
Tyvärr så är det inte Converse, men ska köpa sånna till våren, mums! Älskar sneakers, otroligt sköna skor. Sneakers är de enda sortens skor jag vill ha på våren, sommaren och hösten, helst vintern med men det blir för kallt för det tyvärr.



Idag har jag och mamma varit i först kyrkan, drygt var det ja. På predikan sa prästen samma saker HELA tiden, haha. Sedan åkte vi hem och fikade och åt kladdkaka som jag hade gjort. Jag är fan bäst på muffins och kladdkaka, det blir jättegott när jag gör det! Sedan åkte vi in till falkenberg och bytte mina skor, köpte dom egentligen igår men dom va för stora, det kom jag på när vi hade kommit hem... haha... Sen handlade vi lite mer och jag köpte denna underbart gulliga saken:



Haha visst är den söt? ;)
I alla fall så åkte vi hem till Sörran sen och va där en stund sen handlade vi och ååkte heem.
Nör vi kom hem tittade jag och mamma på Step up- som är grymt bra! Har spelat jättemycket gitarr med, har nästan lärt mej en hel låt idag, haha ;)


Ha det bra!
Cheerio.

Well well.

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Oh well... Söndag igen, och de gillas inte! Jag hatar söndagar, eller inte dagarna, men kvällarna. För på dagarna tar man det bara lugnt, softar och myser (förutom när man går till kyrkan, men de gills inte för de suger!). Men på kvällarna måste man duscha och göra i ordning håret och massa sån skit innan skolan, och det är INTE kul! Fast veckorna går ju ganska fort så snart är de väl helg igen I guess.

Gick upp vid halv 11 idag, åt lite apelsin till frukost, haha, det är inte kul med frukost på helgerna! Eller jo... lite... ibland. Sedan satte jag mej vid datan ett tag och läste Fanfiction! Wonderful! Snackade lite med Linda på msn och hon sa att hon redan hade läst ut det vi höll på att läsa, haha, dumming! Så, för att komma ikapp Linda så ska jag läsa helaaaa dagen! Fast jag har bara två kapitel kvar nu : ))))))))))))) yay!

Nehepp, nu ska jag gå in till brorsan igen och titta på när han spelar pokemon på datan! (Nej han är inte töntig, han är cooool! Haha.)

GOOO POKEMON!!!!




YAY! :D

Kram!


0.0

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

KOLLA VAD SÖT.




Jag dör, ärligt talat!
Haha! ;)

Sov sött!

Ny design...

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Jajjemen, ny design på plats men är inte riktigt klar än tror jag! Just nu har jag en massa koder som bara snurrar runt i huvvet! Haha.
Idaaag, vare skola, de va la sådär. Vi skulle åka skridskor på eftermiddan, så de va bara att dra med skridskor och massa grejer till skolan! Så åkte man runt lite på isen sen åkte vi hem igen... Ja, ungefär så var det. Sen var det prästen, det var INTE KUL! Men men, nu är det ju BARA ett halvt ÅR eller nått kvar tills vi är konfimierade! Heeh, inte ALLS lång kvar eller så, men det får vi leva med! Tyvärr...

Just nu sitter jag och myser i soffan och lyssnar på musik, trevligt trevligt. Langar en ny favoritlåt!




Kanskeee skriver mer senare!
Kram!

Under construction.

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Ja, min blogg är just nu "under construction", försöööker fixa till designen lite, men de vill inte riktigt som jag vill. MEN DE SKA GÅ!
Hoppas jag... Heeeheee.
Idag var det då skola, VÄLDIGT roligt, nej... Min mössa som jag stickar i slöjden går framåt iallafall! Eller ja, framåt och framåt men ja...

Skulle bara skriva ett snabbt inlägg så att ni inte tycker att min design är ful!

Imorgon är det skola, halvdag, sen ska vi åka skridskor hela beta sedan blir det prällen.

GODNATT!

Nu är den här, min första ELLE!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Yep! Så är det! Jag fick ju en prenumeration på ELLE utav farmor och farfar i julklapp och nu har jag fått den första tidningen. Har redan läst ut den! ;)

Jättekul julklapp tycker jag! :D Så tack så mycket farmor och farfar för den!!!




Igår var jag och Jennifer (sööörraaan) i stan (vaarbeeerg, haha) och handlade lite, jag köpte bara ett par shorts, men det behövdes! Dom andra shortsen jag har haft har jag haft ett tag så jag vill he ett par nya! ;)
Jennifer köpte skor, sen gick vi och tittade på Avatar! Den var jättebra, vi kollade i 3D och det var hur häftigt som helst! Färgerna var verkligen helt underbara! Fast... jag tyckte nog att den var liiite seg, eller jag vet inte... Fast den var jättebra hursomhelt! Haha! ;)

Här tar vi en liten bild!



Jaa, så såg dom ut! ;)

Innan jag och Jennifer åkte in till stan igår gick jag till NetOnNet och köpte ett par Skullcandy-hörlurar! Dom är helt grymma, älskar dom verkligen.



Sådana blev det, snål som man är kostade dom lite mycket kanske.. hehe, men det är det faktiskt värt!

Ha det bra!
Kram!



01-01-2010!

Kategori: För att bara Allmänt är tråkigt

Kors...
Det kändes verkligen konstigt att skriva 2010! Fast man vänjer sej nog.
Nyår var kul, vi firade hos våra kompisar och det blev MYCKET raketer ;) roligt roligt!

Har egentligen inte så mycket att säga. Börjar skolan igen den 11 tror jag så kommer väl sluta skriva igen då antar jag... hehe ;) På tal om skolan fick jag bra betyg, enligt mej själv ^^)

Håller på att städa lite nu, sen ska jag nog... Ehm... Sova? Haha, jag vet inte riktigt men det blir väl att krypa ner i sängen och läsa eller se på TV.
Läste förresten ut en jättebra bok idag! Den var grymt spännande och den rekomenderas!















Övergivna- Michael Grant

På tisdag eller onsdag ska jag kanske åka skridskor med kompisarna, inte bestämt, men det hade vart kul att träffa alla! Vi har ju inte träffats på ett tag. Har inga skridskor men jag hoppas att det blir av! Saknar dom allihopa!

Just det! Klippte ju mej i tisdags, vet inte om jag blev jättenöjd, men har iallafall färgat bort lite av den bruna färgen, så just nu är jag JÄTTEBLOND i överhåret och mörk i underhåret. Jag visste inte riktigt hur jag ville klippa mej och jag var ju inte riktigt på topp så jag orkade inte diskurera så mycket. Den gamla frisyren är iallafall borta nu, men jag saknar den lite... Buhuhu... Hade funderat på att färga det lite mörkare men orkade som sagt inte hålla på å tjata om det, haha ;)

Jaa, jag höll ju på att städa men på något konstig vis hamnar man alltid vid datorn! Suck...
Imorgooon...  ska jag eventuellt köpa mej ett par skridskor! Fast jag vet inte hur det blir med det, men vi får se!

Haha, det blev ganska mycket text idag ändå!
Ha det bra och sov sött!